diumenge, 24 de gener del 2010

Tastets: La nit que Wendy va aprendre a volar

L'escriptor Andreu Martín és ben bé el mestre de la novel·la policíaca de la literatura catalana. En aquesta novel·la desgrana una història d'intriga i d'acció emmarcada en la Barcelona actual. Wendy és una jove policia que haurà d'enfrontar-se a la dura realitat de la seua feina, haurà d'aprendre algunes lliçons de la vida en una sola nit.

Els lectors de 2n d'ESO teniu en aquest bloc l'espai i l'oportunitat d'expressar la vostra opinió sobre aquesta lectura. Us ha agradat? Quin aspecte de la novel·la us ha semblat més interessant? Us agrada el gènere de la novel·la policíaca? Expliqueu la vostra impressió sobre la novel·la lliurement. Esperem els vostres comentaris.

2 comentaris:

  1. M'ha semblat una història molt entretinguda i interessant, perquè passa tot en una nit, i això fa que hi hagi pausa i no puguis deixar de llegir. També m'ha agradat l'aspecte de que explica les dues situacions: el quen li passa a la çWEndy i com va avançant l'investigació.
    A mi m'ha agradat bastant.

    Anna P.

    ResponElimina
  2. A mi M'ha semblat un llibre intrigant i divertit i tambe un llibre de aspectes que explica les dues situacions de el assesinat i el robo. per la qual cosa penso que esta bastant be i es de investigar el assesinatque ha passat. mha agradat molt el llibre policiatic.


    Montse J.S

    ResponElimina