Biblioteca

Biblioteca
"Es llegeix per comprendre's un mateix, per comprendre els altres, per comprendre el nostre temps. I fins i tot per comprendre el passat, el qual, en última instància, és també els passat nostre, passat d'avui. Acudim a l'obra literària a la recerca de noves o millors dades, d'opinions, de coratge, respecte al món que ens envolta, respecte al món de què som part. I el que no sigui això, serà perdre el temps; és a dir, perdre el nostre temps". Joan Fuster, Diccionari per a ociosos. 1964

dissabte, 16 de gener de 2010

El terror i el misteri a la Biblioteca de l'IES

Durant el primer trimestre de curs, les lectures de terror i de misteri van ser les protagonistes de les activitats relacionades amb la biblioteca. Els alumnes del grup 1.5 (1r ESO) van llegir alguns fragments seleccionats de l'obra mestra del terror que és Dràcula de Bram Stocker. Va resultar molt adient l'adaptació que en fa Jesús Cortés per a l'editorial Bromera.

A continuació, us presentem els treballs de Maria Serres, Joel Faura i Maria Suñé: la descripció d'un dels personatges literaris més terrorífics de tots els temps.