Biblioteca

Biblioteca
"Es llegeix per comprendre's un mateix, per comprendre els altres, per comprendre el nostre temps. I fins i tot per comprendre el passat, el qual, en última instància, és també els passat nostre, passat d'avui. Acudim a l'obra literària a la recerca de noves o millors dades, d'opinions, de coratge, respecte al món que ens envolta, respecte al món de què som part. I el que no sigui això, serà perdre el temps; és a dir, perdre el nostre temps". Joan Fuster, Diccionari per a ociosos. 1964

dilluns, 25 d’abril de 2016

AUTORS A LES AULES


Dijous 5 de maig, l’autor Àngel Burgas visita l’Institut Terra Alta per tal de tenir una trobada amb els alumnes de 1r d’ESO, que han llegit l’obra Petites històries del Globus, han gaudit d’una exposició de llibres del mateix autor i han realitzat diverses activitats al voltant de l’obra.

Patrocina: 

UNA INSPECTORA EN EL CENTRO

El miércoles 30 de marzo, nos visitó la actriz María Bravo que interpretó el papel de la inspectora de policía María Olga Coronado Orozco, alias MOCO.

La actividad forma parte del programa de animación a la lectura que se realiza tras la lectura de la novela “El asesinato de la profesora de lengua” de Jordi Sierra i Fabra y la finalidad es potenciar el gusto a la lectura.

A lo largo de la sesión los alumnos de 1º de ESO, imitando los procedimientos de los protagonistas de la novela, tuvieron que averiguar unas pistas a través de ejercicios lingüísticos y literarios que resolvieron con éxito.

A continuación exponen sus impresiones.