Biblioteca

Biblioteca
"Es llegeix per comprendre's un mateix, per comprendre els altres, per comprendre el nostre temps. I fins i tot per comprendre el passat, el qual, en última instància, és també els passat nostre, passat d'avui. Acudim a l'obra literària a la recerca de noves o millors dades, d'opinions, de coratge, respecte al món que ens envolta, respecte al món de què som part. I el que no sigui això, serà perdre el temps; és a dir, perdre el nostre temps". Joan Fuster, Diccionari per a ociosos. 1964

dimecres, 14 de maig de 2014

LLIURAMENT PREMIS SANT JORDI 2014 INSTITUT TERRA ALTA


Imatges de l'acte de lliurament dels premis Sant Jordi 2014


  • Guanyadores del XV Premi d'auques: Anna Uguet, Roser Soler, Gemma Vidal i Laia Lluís de 1 r d’ESO A.
  • Accèssit a l’auca més creativa:  Nerea Sabaté, Cati Queixalòs, Paula Bilbé, Anna M. Negrea i Sara Todó de 1r d’ESO C
  • Guanyadores del l'XI Premi de còmics: Ariadna Mañà, Júlia  Pallarès, Míriam Bedós, Marina Omella i Marina Sabaté de 2n d'ESO A i 2n d'ESO B.
  • Guanyadors del II Premi d'anuncis publicitaris per una escola verda: Josep BlanchEnric Domínguez,  Josep Juanós i Ramon Suñé de 3r d'ESO A.
  • Guanyadors ex aequo del II Premi d'activitats multimèdia sobre una obra literària: Guillem Sunyer i Marta Galcerà; i Clàudia Pascual, Jasmina Blanch i Ruth Cortiella de 1r de Batxillerat B.
  • Guanyadora del XVII Premi de poesia (1r nivell):  Mireia Bilbé Bosquet de 1r d'ESO.
  • Guanyadora del XVII Premi de poesia (3r nivell): Laura Alanyà Vilàs de 1r de Batxillerat.
  • Guanyadora del XVII Premi de narrativa (3r nivell): Maria Sancho Martí de 2n de Batxillerat.

dilluns, 12 de maig de 2014

L'INSTITUT TERRA ALTA PARTICIPA EN EL TRADIJOC 2014 A BATEA

El proper dijous 22 de maig tindrà lloc a Batea la desena edició de TRADIJOC (trobada dels alumnes que cursen 1r d'ESO als centres de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre). 

Enguany es preveu una participació de 233 nois i noies, acompanyats de 59 monitors i 25 professors.Els centres participants són els següents: Institut de Flix, Institut Julio Antonio de Móra d'Ebre, Institut Terra Alta de Gandesa, Institut-escola de Batea, Col·legi Santa Teresa de Móra d'Ebre i CEE Jeroni de Moragas.

NOU ANYS DE TRADIJOC en el vídeo següent del professor Biel Pubill.


Per veure el dossier de les activitats per a l'edició 2014: