Biblioteca

Biblioteca
"Es llegeix per comprendre's un mateix, per comprendre els altres, per comprendre el nostre temps. I fins i tot per comprendre el passat, el qual, en última instància, és també els passat nostre, passat d'avui. Acudim a l'obra literària a la recerca de noves o millors dades, d'opinions, de coratge, respecte al món que ens envolta, respecte al món de què som part. I el que no sigui això, serà perdre el temps; és a dir, perdre el nostre temps". Joan Fuster, Diccionari per a ociosos. 1964

dimecres, 13 de novembre de 2013

NOVETATS CURS 2013-2014


MIRÓ SERRA, Oriol. Restes i vestigis de la Guerra Cicil. 17 rutes per Catalunya. Cossetània edicions.

Inclou les rutes "La linia de defensa del riu Algars", "De Móra d'Ebre a Vilalba dels Arcs: l'ofensiva republicana de l'Ebre".

Museus i altres equipaments de les comarques de les Terres de l'Ebre. Diputació de Tarragona.

Eina de coneixement comarcal dels museus de les Terres de l'Ebre, descrits sintèticament, amb imatges i quadres informatius sobre activitats, horaris, equipaments, etc.
GARCIA, Xavier, La meva guerra (1936-1939). Diari d'un soldat de la lleva del biberó als fronts del Pallars. Garsineu Edicions, Tremp, 2013.

"Escrit la manera de dietari, és la crònica d'un de tants joves de la lleva del Biberó, enviats com a xais a l'escorxador a matar i a ser morts."Picasso i els Ports. Horta, estiu 1898.  Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural. Parc Natural dels Ports. Juny del 2011.

Llibre editat amb motiu de la commemoració del desè aniversari de la creació del Parc Natural dels Ports. "Aquest llibre recull la visió que un dels més grans artistes del segle xx va tenir de la nostra gent i la nostra terra"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada