Biblioteca

Biblioteca
"Es llegeix per comprendre's un mateix, per comprendre els altres, per comprendre el nostre temps. I fins i tot per comprendre el passat, el qual, en última instància, és també els passat nostre, passat d'avui. Acudim a l'obra literària a la recerca de noves o millors dades, d'opinions, de coratge, respecte al món que ens envolta, respecte al món de què som part. I el que no sigui això, serà perdre el temps; és a dir, perdre el nostre temps". Joan Fuster, Diccionari per a ociosos. 1964

dijous, 7 de maig de 2009

Vine a la Bilioteca!

2 comentaris:

  1. Com alumne de l'IES Terra Alta m'agradaria donarvos un consell daquest video. Quan surten els alumnes dient frases curtes per promoure la bibloteca, no senten gaire el que diuen, jo penso ke podrieu fer que se sentis més fort el que diuen, daquesta manera encara seria més bonic el video. Però no deixa de ser un simple consell s'un alumne que ja acava la seva trajectoria per la ESO.
    Demano que em contestis amb la teva opinió. Gracies.

    ResponElimina
  2. Som dos de les alumnes que vam el·laborar aquest vídeo. Tens raó és podria sentir molt millor, però vam fer el que vam poder, això sí, amb molta il·lusió!

    ResponElimina